Despre noi

Mobilerium a fost creat pentru a da lemnului locul meritat in industria mobilei, pentru a ne intoarce in vremurile apuse in care mobilierul din lemn masiv era considerat arta. Acum, cand padurea este considerata aur verde, nu ne putem permite sa nu valorificam la maximum aceasta resursa, sa respectam lemnul incepand de la impaduriri si defrisari pana la finisare.

Calitati

Punem accept pe calitate, pe lucrul bine si atent facut. Cu toate acestea, nu consideram ca produsele noastre fac parte dintr-o clasa premium, ci doar ca sunt create sa dureze, sa ofere confort si un aspect cat mai placut. Asadar, Mobilerium rezuma conceptul de calitate in 3 termeni: durabilitate, confort, aspect.

Durabilitate
Comfort
Aspect

mai mult ...

O echipa tanara, dinamica, dornica de afirmatie este la dispozitia dumneavoastra. La randul ei, aceasta echipa dispune de o tehnologie moderna si de furnizori seriosi . Din randul clientilor nostri fac parte atat persoane fizice, ale caror case, apartamente sau gradini au fost mobilate si decorate cu produsele noastre, cat si persoane juridice, care stiu ca succesul unei afaceri depinde si de parteneri si furnizori. Aceste website isi doreste sa prezinte atat activitatea Mobilerium, cat si concepte de mobilier ce pot fi fabricate de noi, idei noi si modele care merita atentia noastra. Totodata, suntem orientati si catre ideile, planurile ori schitele dumneavoastra, reusind astfel sa personalizam fiecare oferta.

Thanks!

Pentru informatii sau comenzi va rugam sa ne contactati telefonic :
0729 216 310